A Contemporary House Design in Singapore with Inspiring One Garden on Each Level









The plots within the island of Sentosa are not huge and neighboring buildings are built close for the sides of every single home. Therefore our strategy was to create a sound wall to every single aspect neighbor to offer privateness where doable, while developing a central light and stair well which might funnel the sea breeze through the centre from the creating. The front and rear of the constructing meanwhile, terrace back again permitting every single storey to possess visual or true use of greenery. The intention was to try to enable every roof backyard provided a base for your storey over allowing the layered impact to make every storey feel like it had been just one storey dwelling sitting in a garden as much as we could do within the close confines of Sentosa island and with these kinds of a sizeable developing.













Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search